KİLİS / POLATELİ - Ülger Gücer Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencilerinden Melisa Keske, Polateli ilçe müftülüğü tarafından düzenlenen ''Mehmet Akif Ersoy'un Şiirlerini Güzel Okuma Yarışması''nda 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu toprakları bin yıldan fazla bir zamandır bize vatan eyleyen bütün şehitlerimizi bugün 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir kez daha andık. Ülger Gücer Ortaokulu olarak başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu uğurda canını vermiş bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilişinin 103.yıl dönümünde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını ve İstikal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Şbt

Okulumuzda deprem bilinci eğitimi verildi ve ardından tatbikat yapıldı.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla düzenlenen saygı duruşunda bulunuldu.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA AĞAÇ DİKTİK.

Cumhuriyetimizin 100.yılanda 100 fidan etkinliğini sayın Kaymakamımız Mehmet Sadık KILIÇ ve   İlçe Mili Eğitim Müdürümüz sayın Mehmet İFRAZLI ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirdik.

Okulumuzda öğretmenlerimiz tarafından 112 ACİL eğitimi verildi.